Rólunk

Forduljon hozzánk bizalommal.

GP Repair Kft.

bemutatása

A GP Repair Kft. 2012. óta működik elektronikai eszközök karbantartási, javítási, fejlesztési feladatainak ellátása céljából.

Cégünk megalakulásának évében egyszemélyes gazdasági társaságként kezdett a megrendelők számára PDA karbantartási tevékenységet ellátni, amelynek keretében havi szinten több mint száz készülék javítása valósult meg, valamint mintegy kettőszáz pénztárgép és azokat üzemeltető szerver karbantartási feladatait is elláttuk.

 

2013-ban egy fővel bővült a cég a megnövekedett megrendelések szakszerű és lehető legrövidebb időn belül történő teljesítése érdekében. A mobiltelefonok és pénztárgépek karbantartási feladatai mellett megkezdtük az önkiszolgáló kasszák karbantartását is (pl NCR), amely magában foglalja a telepítési, javítási és részegységek cseréjével kapcsolatos munkákat egyaránt.

A vezető tisztségviselő mellett 2016-ban résztulajdonosként egy további taggal bővült a társaság, aki hardvermérnökként ár ellenőrzők, fióknyitó berendezések tervezésével, elektronikai részegységek, fejlesztésével bővítette a cég profilját.

 

Állandó megrendeléseket jelentenek a mobiltelefonok, azok érintőképernyőjének cseréje, javítása szervizszolgáltatás keretében.

 

 

Cégünk országos szerviztevékenységet lát el, így a főváros mellett Szeged, Debrecen, Hatvan, Zalaegerszeg, Pécs, Győr, illetve Miskolc városok térségében is elvégezzük a szerviz- és karbantartási feladatokat megrendelőink számára.

 

A 2017-es év új kihívásokat hozott cégünk életébe, egy üzletlánc számára havi rendszerességgel végezzük a pénztárgépjeik, nyomtatóik és egyéb háttérrendszereiknek a felügyeletét, karbantartását.

Csapatunknak bővítésre volt szüksége, immáron további három új alkalmazottal látjuk el jelenleg tevékenységeinket. Velük együtt már 5 főre emelkedett cégünk dolgozóinak a száma.

 

Dolgozóinktól alapvető elvárás a kifogástalan hatósági erkölcsi bizonyítvány, tekintettel arra, hogy a pénztárgép szervizek számára a Magyar Hatósági előírások ezt szigorúan megkövetelik.

 

 

2017 -ben megkezdtük az NCR Kft. megrendelése alapján szintén országos szinten az ATM automaták titkosított kulcsosítását.

 

 

 

 

 

Cégünk országos szinten nyújt segítséget az információ-technológia és egyéb elektronikai szolgáltatások területén, forduljon hozzánk bizalommal a gyors és szakszerű segítségnyújtás érdekében!

adminRólunk