Latest news

GP Repair: egy laptop- és számítógép szerviz az Ön igényeire hangolva!

No comments

Lefagy, kikapcsol, leáll, nem tölt be, nem működik – jelenségek, amelyek garantáltan megemelik a pulzusszámot, főleg munka közben. Ilyenkor a számítógépszerviz legfontosabb feladata a gyors, pontos javítás: csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy biztos és kényelmes megoldást jelentsünk minden felmerülő probléma. Ismerje meg szolgáltatásainkat!

…ha nagy a baj

Sokéves történetünk során rengeteg problémával találkoztunk, így felkészültünk a legrosszabbra is. Saját szervízbázissal rendelkezünk, tapasztalt technikusaink pedig gyakorlottan hozzák vissza az élők sorába a meghibásodott számítógépeket, laptopokat. Akár a trójaiak miatt van szüksége vírusirtásra, akár az ebéd mellé vásárolt szénsavas üdítőital lepi meg egy billentyűzetcserével, keressen minket bizalommal. Meghibásodott alkatrészek, például alaplapok, processzorok, monitorok javítását, cseréjét is vállaljuk.

Érdemes megelőzni!

Amennyiben még nem ég a (gép)ház, de szeretne eszközei számára hosszú életet biztosítani, válasszon karbantartó szolgáltatásaink közül! Ezek egyike a laptop és számítógép tisztítás: legyen szó hangos ventilátorról, beragadt billentyűkről, vagy porcicákról asztali számítógépében, csapatunk ujjá varázsolja számítógépét vagy laptopját! Ahogy pedig tartják, a külső nem minden: szoftverszinten is rendet teszünk eszközein. Megvizsgáljuk a meghajtók, memóriák, rendszerfájlok állapotát és szükség esetén javítjuk is előbbieket. Amennyiben szoftverei nem működnek megfelelően, elavultak, esetleg újakra van szüksége, csapatunk szívesen telepíti az Ön által megadott programokat. Hagyja ránk bonyolult leírásokat és telepítőprogramokat – idegrendszerének is kedvez, ráadásul időt spórolhat.

Szerva itt, csere ott!

Ha régi eszközét újra cseréli, szintén a segítségére lehetünk: vállalunk operációsrendszer telepítést, illetve az Ön tevékenységéhez szükséges programok feltöltését, emellett a régi számítógépen található fájlokat is áthelyezzük az újra.

Otthonról, kényelmesen

Egy laptopot bevinni a szervízbe talán még nem akkora probléma, de az asztali számítógépek cipelése azért elrettentő feladat. Akár előbbire nincs ideje, akár utóbbihoz nem tudja megoldani a szállítást, válassza Háztól Házig szolgáltatásunkat: már 1500 Ft-tól elérhető, akár 1-2 napos határidővel, biztosítással.

Amennyiben számítógép és laptop javítással, karbantartással kapcsolatos szolgáltatásainkkal felkeltettük érdeklődését, írjon nekünk bizalommal!

adminGP Repair: egy laptop- és számítógép szerviz az Ön igényeire hangolva!