Latest news

Miért érdemes adatgyűjtőt bérelni?

No comments

A papíralapú leltározás gondolata felérhet egy rémálommal: könnyű hibázni, sokáig tart, ráadásul az adatok rendszerezése is embert próbáló lehet hosszútávon. A modern adatgyűjtő készülékek azonban lehetőséget nyújtanak a precízebb, gyorsabb és kényelmesebb munkavégzésre. Sokan azonban megijednek a készülékek áraitól első látásra: nekik hoztuk létre adatgyűjtő bérlés szolgáltatásunkat, amellyel már akár egy napra is igénybe vehetőek a hasznos kis készülékek.

De mire is jó egy adatgyűjtő terminál? Számos területen alkalmazhatóak: ilyen a készletkezelés, az árukövetés, a bevételezés, az árukiadás, de akár az árazás is. Előbbiek mind elektronikusan, nyomon követhetően, átláthatóan és egyszerűen. Továbbá rendkívül kompakt eszközökről van szó: például vonalkódolvasóként, de akár árellenörzőként is funkcionálnak. Másik előnyük, hogy használatuk rendkívül praktikus és ergonomikus: nem szükséges mappákkal, tollakkal zsonglőrködni. Egyszerűen egykézben tartva elvégezhetőek az említett feladatok, a készülék ugyanis akkora, mint egy mobiltelefon. Bátran állíthatjuk: aki valaha dolgozott PDA-val, sosem tér vissza a hagyományos technikákhoz.

A bérlésről

Bár tényleg csak magasztalni tudjuk a készülékeket a leltározásban, tudjuk, a megvásárlására nem minden vállalkozás szeretne fordítani, illetve ciklikus munkavégzés esetén felesleges is. Nekik hoztuk létre adatgyűjtő eszközparkunkat, melyben széles termékpalettát tudunk felmutatni. Csak mondja el, pontosan milyen feladatokat szeretne elvégezni, és mi segítünk megtalálni az Ön cégéhez leginkább illő darabot! A teljesség igénye nélkül az alábbiak közül válogathat: Symbol PDA, Zebra PDA, Honeywell PDA, Datalogic PDA, stb.

Akkor is jó döntés lehet a bérlés, ha váratlan meghibásodás, vagy elhúzódó javítás esetén cserekészülékre van szüksége. Ha pedig a karbantartás került szóba, szintén a segítségére lehetünk: tapasztat csapatunk magabiztosan vállalja adatgyűjtők javítását, illetve ezen készülékek havi vagy éves karbantartását akár a helyszínen is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén!

adminMiért érdemes adatgyűjtőt bérelni?