Latest news

Adatgyűjtők, vonalkódolvasók, bolti rendszerek: meghibásodás? Itt vagyunk!

No comments

Márkafüggetlen szervizünk már 10 éve foglalkozik adatgyűjtők, scannerek, terminálok,  árellenőrzők, kereskedelmi informatikai eszközök gyors és szakszerű javításával, karbantartásával. Tudjuk, ilyenkor a legfontosabb: minél előbb újra munkába állítani a készülékeket, optimális munkadíj mellett. Hosszútávra tervezünk: szolgáltatásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy minél jobban megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, bármilyen probléma esetén biztos megoldást kínálhassunk. Olvasson tovább és ismerjen meg minket!

Célunk

Célunk nem más, mint korszerű, országszerte elérhető, ügyfélbarát és dinamikusan fejlődő szervizként jelen lenni. Munkatársaink folyamatosan gyártói tréningeken vesznek részt, így nagy tapasztalattal és gondos odafigyeléssel kezelik megrendeléseinket. Kis és nagy munkákat egyaránt vállalunk: legyen szó egyetlen PDA meghibásodásáról, vagy áruházláncok informatikai rendszereinek havi szintű karbantartásáról, nálunk biztosan megtalálja a megoldást.

Technikai felszereltségünkre kiemelten odafigyelünk: saját szerviz- és alkatrészbázissal rendelkezünk, így helyben és gyorsan végezzük el a bolti rendszerek karbantartását. Akár az alaplapok szintjén is javítjuk az eszközöket, de egy egyszerű címkenyomtató USB-aljzat cseréjében is örömmel segítünk.

Amennyiben nagy a baj, szívesen biztosítunk egyes termékekből (pl. adatgyűjtők) csereeszközöket, hiszen tudjuk: a szervízelés alatt sem áll meg az élet. Ezen a fronton is széles termékpalettával várjuk Önöket, választható például a népszerű Symbol PDA.

Gyakori problémák

Bár cégünk története során rengetegféle megkereséssel találkoztunk, adunk egy kis ízelítőt abból, hogy miben is lehetünk segítségére:

  • Motorola MC3000 dokkolók érintkező fésű, illetve USB-aljzat cseréje
  • ELO, Fujitsu érintőképernyő-panel cseréje, alaplap javítása
  • Motorola RS409 csuklóterminálok scanner fejegység javítása
  • Motorola adatgyűjtők LCD-panel, dokkoló port, scanner fejegység, illetve alaplapi áramkörök javítása
  • Árellenőrzők kijelző és alaplapi hálózati csatoló javítása
  • Scannerek alaplapszintű javítása
  • Motorola, Zebra, Honeywell, Datalogic, Psion PDA-k teljes körű szervízelése
  • Fliptop kasszafiókok javítása, karbantartása
  • Blokknyomtatók hőfej, kés hibák javítása

Háztól házig szolgáltatásunkkal ráadásul időt spórolhat: csak mondja el nekünk mi a probléma, mi pedig gördülékenyen és hatékonyan megoldjuk – felesleges utazás és időpocsékolás nélkül.

adminAdatgyűjtők, vonalkódolvasók, bolti rendszerek: meghibásodás? Itt vagyunk!